Δελτίο Τύπου Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

17/11/2018


Image title

Image title

Image title

Image title







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το 12ο  Φεστιβάλ ΕλληνικούΝτοκιμαντέρ-docfest μετά από τρεις ημέρεςαφιερωμένες στον Ισπανόφωνο και Πορτογαλόφωνο κινηματογράφο, καθώς και τοαφιέρωμα στη γυναίκα, συνεχίζει τις προβολές με τις ταινίες από την Αργεντινή LosRubios, της Albertina Carri, στις 17:00, Sintiendo a Piazzola του Pablo Rhoστις 18:34 και S.C. Recortes de prensa, των Oriana Castro, Nicolás Martínez Zemborain.

Στο ΞενοδοχείοΠαλίρροια αίθ. «Κλεοπάτρα» στις 17.00 θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα το αφιέρωμα«Ain’t I a woman?» με εισηγήτριες την τραγουδοποιό Νένα Βενετσάνου, τηζωγράφο-σκιτσογράφο και ακτιβίστρια Σόνια Μητραλιά, τη ραδιοφωνική παραγωγόΝτέπυ Βρεττού και τις σκηνοθέτιδες Marie Noelle Moreigne και Ευαγγελία Γούλα.

Παράλληλα με τιςπροβολές, στις 19.00, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Για ένα ΜανιφέστοΠολιτισμού από τη Μικρή Μέγιστη Ελλάδα» του Μήτσου Κασόλα.

Το Αφιέρωμα «Aint I a woman?» θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας No Más Bebés, της ReneeTajima-Peña στις  17:30, σε  Α’ Πανελλήνια Προβολή.

Παράλληλα με τιςπροβολές από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου μέχρι και την  Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα λειτουργούν οιπαρακάτω εκθέσεις:

          Ισόγεια αίθουσα Δημαρχείου«Αριστοτέλης», Έκθεση «Terrain»

          Φουαγιέ Μεγάρου Περ. Ενότητας Εύβοιας,Έκθεση «Ain’t I a woman?»


Εγγραφή στο Docfest Newsletter